Kartoffelsuppe

Ølkage

Havde besøg af min nevø og ville derfor lige bage en lille kage til dessert – Det blev til ølkage – Selvom den smager lidt af jul! 😉

Det skal du bruge til en enkelt rugbrødsform:
½ hvidtøl
250 g. brun farin
1 tsk natron
1 tsk kanel
½ tsk nellike
½ tsk knust ingefær
250 g. hvedemel

– Hvidtøl og farin piskes sammen og resten af ingredienserne tilsættes – Det røres godt sammen, til dejen er lind.
Bages i ca 45 minutter ved 175 grader varmluft

Kan spises som den er, men er super lækker med lidt smør på.

Ølkage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kartoffelsuppe