Lækre boller med hytteost og spinat

Lækre gulerodsboller

Nu har jeg været igang med at eksperimentere i køkkenet igen! 🙂 Det blev til 16 lækre gulerodsboller.

Det skal du bruge:
50 g. gær
1 dl mælk
1½ dl lunken vand
1½ tsk. salt
1 spsk. honning
1 dl olie
1 æg
100 g. grahamsmel
Ca. 500 g. hvedemel
3 mellem gulerødder
100 g. solsikkekerner

– Først røres gæren ud i vand og mælk, derefter tilsættes salt, honning, æg, olie, gulerødder og solsikkekerner – Det æltes godt igennem (Jeg bruger en køkkenmaskine med dejkrog – Ellers bare rør det ud med en ske). Derefter tilsættes grahamsmelet og hvedemelet kommes i lidt ad gangen. Dejen æltes glat og stilles til hævning i 30 minutter. Nu formes boller og de sættes til efterhævning i 20 minutter – Bages ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter.

Og de bliver ikke tørre på 2-3. dagen!

gulerodsboller2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lækre boller med hytteost og spinat