Jeg elsker efterår!

Efterårsvejr er suppevejr!

Er der noget vi virkelig godt kan lide at få til aftensmad herhjemme, er det suppe! Kartoffelsuppe, peberfrugtsuppe, jordskoksuppe – Ja langt de fleste supper! En af de bedre er også Hokkaido suppe, som er en græskarsuppe, og det fik vi igår, så her kommer opskriften på den – Som jeg lavede den – Der findes mange måder! 🙂

Det skal du bruge:
3/4 Hokkaido græskar af en god størrelse
4 gulerødder
2 løg
4 fed hvidløg
1 bouillon terning
5 dl vand
2 spsk græsk yoghurt (eller creme fraiche)
1 tsk paprika
1 tsk karry
1 tsk tørrede chiliflager
Salt og peber

Sådan gør du:
Skær græskar, gulerødder, løg og hvidløg i tern. Svits løg og hvidløg i en anelse olie sammen med krydderierne og kom derefter græskar og gulerødder i – Svits det hele lidt sammen og tilføj nu vand og bouillon. Lad det hele simre til det er mørt og blend det så. Kom det græske yoghurt i og blend en smule igen. Når det er helt glat, smages det til med salt og peber.

Serveres evt. med lidt ristet chorizo pølse og groft brød.

12119191_10153682553754508_5013811416223521359_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg elsker efterår!