Cookies med kiks og lys chokolade.

Hjemmelavet Nutella

Jeg er ikke den store fan af Nutella, men jeg prøvede at lave den selv og den kan jeg rigtig godt lidt, jeg tror det er fordi der er en smule knas i den.

Det skal du bruge:
75 g. Mørk Chokolade
75 g. Lys chokolade
200 g. Hasselnødder
2,5 dl Fløde
50 g. Smør

– Nødderne ristes i 10 minutters tid ved 200 grader, til de er gyldne.
Fjern derefter skallerne og blend nødderne til din ønskede konsistens.
Bræk chokoladen i små stykker og kom det i en skål, varm så fløden op til den er lige ved at koge, og hæld den ud over chokolade, rør til chokoladen er smeltet. Tilsæt smørret og rør det godt ud. Til sidst røre du nødderne i.
Hæld nutellaen på et skoldet glas og stil det på køl – Det er meget flydende når du hælder det op, men det skal nok stivne.

Den jeg lavede var ret crunchy, da jeg synes det er lækkert, men vil du have den mere glat, så skal du bare blende nødderne helt fine.

Hvis du synes den er for sød med lys chokolade kan du evt. nøjes med mørk. 🙂

1378057_10151921279989508_2027207910_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Cookies med kiks og lys chokolade.