Jeg elsker efterår!
Jeg må indrømme at jeg er en efterår/vinter pige – Og det er ikke kun fordi jeg har fødselsdag lige om lidt, men også alt det andet der kommer nu! Køligt vejr, der indbyder til bagning, te, levende lys og tæpper – Det er dejligt! Så kommer sneen som igen indbyder til bagning – Måske varm kakao og hygge! Ej, men altså! Og sidst men ikke mindst kommer december! Julehygge, småkager, juleknas og juleaften! Det er min ultimative yndlings måned!
Men noget andet ved efterår er at æblerne er modne og da vi var ude hos svigermor i weekenden fik vi en masse æbler med hjem, så idag har jeg bagt lækre æble/kanel muffins, som er en af favoritterne, så I skal da ikke snydes for en opskrift. 🙂
Det skal du bruge:
250 g. mel
100 g. sukker
50 g. flydende becel (eller smeltet smør)
1 æg
2½ dl. mælk
3 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 tsk kanel
1½ æble i tern (alt efter størrelsen, men ca. 150 g.)
Kanelsukker og æbleskiver til pynt
Sådan gør du:
Pisk æg, mælk, sukker og smør sammen og tilsæt de tørre ingredienser – Rør det godt sammen og tilsæt så æbletern og bland det hele godt.
Kom dejen i muffin forme og bag dem ved 200 grader – Jeg fik 12 muffins ud af denne opskrift
Serveres evt. lune og med lidt creme fraiche.
Ingen kommentarer endnu